kwpd napisał(a):Ja mam taki sam problem tylko, że u mnie jest troszke inaczej i sobie nie radzę, ale ten sam model...
Wchodzę na:
menu, ustawienia, komunikacja, sieci komorkowe, punkty dostepowe, I tu zaczynają sie schody bo u mnie jest tylko INTERNET albo MMS.
Jak wejdę w INTERNET to jest napisane:
Nazwa
APN
Proxy
Port
Nazwa użytkownika
Hasło
Serwer
Proxy dla wiadomości MMS
Port MMS
MCC
MNC
Typ uwierzytelniania
Typ APN
Nie znam się na tym wiec nie wiem co mam robić...:/ Proszę o pomoc
quazzi napisał(a):Probowalem tego co napisal wolty i po wcisnieciu przycisku ZAPISZ telefon przechodzi do 'nazw apn' gdzie jest kompletna pustka. co mam robic zeby w koncu zapiasalo moje ustawienia? z gory thx za odpowiedz.
P.S mam troche inną liste niz wolty i ją przedstawiam:
Nazwa
APN
Proxy
Port
Nazwa uzytkownika
haslo
serwer
MMSC
Proxy dla wiadomosci MMS
Port MMS
MMC
MNC
Typ uwierzytelnienia
Typ APN [mozliwosci: internet/mms/ internet=mms]
Jak to skonfigurować by internet dzialal poprawnie?
Niestety żadna konfiguracja nie przychodzi próbowałem kilka razy wysyłać sms oraz na stronie Play niestety nic się nie dzieje konfiguracji jak nie było tak nie ma . Zdzwoniłem jeszcze raz do BOK i pani powiedziała że to nie ich wina tylko coś nie tak z telefonem (telefon nowy kupiony w salonie Play). Moje pytanie jest takie co mam zmienić w ustawieniach telefonu żeby zaczął działać ten nieszczęsny internet."Po otrzymania sms z konfiguracją zainstaluj go na telefonie. Jeśli konieczne będzie podanie numeru pin wpisz 0 lub 0000. Po zainstalowaniu konfiguracji wyłącz i włącz ponownie swój telefon."
Powrót do Ogólne, Testy, Porównania i Recenzje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości