• Advertisement
NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>




Opinie na temat Ace s5830

Opinie na temat Ace s5830

Postprzez Roberto12 » 14 sty 2013, 14:30

Witam
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale chciałbym się dowiedzieć czy jesteście zadowoleni z tego modelu? Chciałbym wsiąść go w Playu dla siostry. Czy myślicie że akurat ten model będzie dobrym wyborem? W abonamencie miałaby go za 19 zł. Napiszcie proszę o plusach i minusach tego modelu.

Z góry dzięki
Zapraszam serdecznie na bloga dla webmastera - webmaster-www.blogspot.com
Roberto12
 
Posty: 6
Dołączył(a): 14 sty 2013, 14:02
Has thanked: 3 times
Have thanks: 0 time

Advertisement

NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>


Re: Opinie na temat Ace s5830

Postprzez Pikusieq » 14 sty 2013, 14:37

Zawsze podobał mi się Ace, ale w obecnej chwili nie kupił bym go dla Siebie ponieważ ma mało ram-u, starszy procesor no i do Tego dochodzi mało rozbudowana pamięć wew. Dla Siebie bym go nie wziął ponieważ nie pójdę już lepsze gry itd. Dla siostry, która będzie wysyłać sms, dzownić itd myślę, że będzie idealny. Chyba, że masz siostrę, która lubuje się w bawienie androidem to wtedy nie?
Pomogłem? Daj Kciuka !
Samsung Galaxy Mini 2 Na Zawsze <3 !
Android 2.3.6

Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele.

For this message the author Pikusieq has received thanks:
Roberto12 (15 sty 2013, 08:08)
Rating: 1.61%
 
Avatar użytkownika
Pikusieq
 
Posty: 402
Dołączył(a): 20 cze 2012, 18:34
Has thanked: 29 times
Have thanks: 18 times

Re: Opinie na temat Ace s5830

Postprzez M@reS » 14 sty 2013, 15:36

ACE to stary model telefonu, na dzisiejsze wymagania jest za słaby.
Ale.....jest to telefon pewny, wytrzymały i nie sprawiający problemów.
Miałem ACE dwa lata i ZERO problemów. Duża dostępność aplikacji na Androida, w razie awarii oprogramowanie można samemu zainstalować nowe w 5 min.
Jak na czasy gdy był wprowadzany jak najbardziej OK teraz jedynie dla mniej wymagających :)

Ponieważ nie miałem problemów z ACE zakupiłem ACE2 i nie zawiodłem sie na razie (odpukać) :)

Osobiście polecam :)
Kciuk mile widziany :)

Obrazek

For this message the author M@reS has received thanks:
Roberto12 (15 sty 2013, 08:08)
Rating: 1.61%
 
Avatar użytkownika
M@reS
 
Posty: 342
Dołączył(a): 03 sie 2011, 18:20
Has thanked: 7 times
Have thanks: 27 times

Re: Opinie na temat Ace s5830

Postprzez mikix » 14 sty 2013, 15:54

Witam ! :)
Powiem tyle :
- Jeżeli to będzie twój pierwszy smartfon z tym systemem, to jak najbardziej bierz ;) Jeżeli już miałeś jakiegoś andka, to ci się nie opłaca ponieważ ten nic lepszego nie ma(Hardware)
Całkiem udany model, dobrze spasowany, nic nie trzeszczy. Aparat robi ładne zdjęcia, wręcz idealna jakość połączenia. Brałem go jako mój pierwszy smartfon z andkiem, lecz po roku się nuudzi i chce się czegoś więcej :)
Pozdrawiam :)
Samsung Galaxy Ace II
AOSP 4.4.2 KitKat
GoClever R83.2 And: 4.2.2 JB (CyanogenMod :))
Pomogłem ? Podziękuj... Daj kciukkkkkkaaaa :D
.....................................................................................................

For this message the author mikix has received thanks:
Roberto12 (15 sty 2013, 08:09)
Rating: 1.61%
 
Avatar użytkownika
mikix
 
Posty: 902
Dołączył(a): 03 paź 2011, 17:52
Lokalizacja: Gostyń
Has thanked: 20 times
Have thanks: 79 times

Re: Opinie na temat Ace s5830

Postprzez Roberto12 » 15 sty 2013, 08:09

Dzięki bardzo za pomoc!

//Od podziękowań są łapki
Pikusieq.
Zapraszam serdecznie na bloga dla webmastera - webmaster-www.blogspot.com
Roberto12
 
Posty: 6
Dołączył(a): 14 sty 2013, 14:02
Has thanked: 3 times
Have thanks: 0 time


Powrót do Ace

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości