• Advertisement
NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>




Nawigacja do SGII

Nawigacja do SGII

Postprzez bubuandroid » 09 wrz 2013, 21:55

Witam,jestem nowy na forum. Niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem SGII(to sie jeszcze okaze:)). Wczesniej mialem ACE'a i strasznie zrywalo mi polaczenie GPS, ch-y mozna bylo dostac(mialem SYGICA I IGO). Moglibyscie cos polecic albo nakierowac na watek rozwiazujacy moj problem. Wyczytalem ze SGII ma problem ze zlapaniem polaczenia, Jaka jest prawda? Z gory dziekuje:)
bubuandroid
 
Posty: 1
Dołączył(a): 09 wrz 2013, 21:38
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Advertisement

NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>


Re: Nawigacja do SGII

Postprzez piotrczort » 11 wrz 2013, 04:42

Sgs1 ma dłuższy fix i pomaga mu a-gps , w s2 dość szybko łapie i polecam automapę

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Android: Galaxy i9000, i9100, i9505, N915F Note4edge, Motorola Defy, Razr XT910, Huawei ShotX, Nexus7 1gen 32GB, Nexus7 2gen, ZTE Blade V770
iOS Apple Retina: iPhone 6S 128GB, 6S Plus 128GB, 5S 64GB, iPad mini2 32GB, iPod4 touch 32GB
MacBook White Unibody A1302 OSX Sierra, Win10 Pro Acer 3D 5740DG
Android Wear: Asus ZenWatch2
WindowsPhone 7.5 Mango Lumia 610, WindowsMobile 6.0 LG KS20 Corona, WM 6.5 Hyundai MB8200
Avatar użytkownika
piotrczort
 
Posty: 1293
Dołączył(a): 20 cze 2011, 10:59
Has thanked: 8 times
Have thanks: 118 times

Re: Nawigacja do SGII

Postprzez maluutki » 22 wrz 2013, 08:33

ja w swoim s2 mam Automape, jadąc za granice wziełem sygica. W Sygicu łapało szybciej w moim fonie...ale fakt, u siebie też długo czekam aż łaskawie się załaczy
maluutki
 
Posty: 22
Dołączył(a): 02 paź 2011, 13:39
Has thanked: 3 times
Have thanks: 0 time


Powrót do SGS2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron