• Advertisement
NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>




Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez czesio92 » 12 paź 2012, 09:53

Witam. znalazłem na xda-developers cos takiego
Kod: Zaznacz cały
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1883211&highlight=nims



Zna ktoś na tyle dobrze angielski zeby to przetumaczyc? Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie??

Na forum obowiązuje kodowanie linków.
GalaxySparkle
Avatar użytkownika
czesio92
 
Posty: 6
Dołączył(a): 03 wrz 2012, 16:30
Has thanked: 4 times
Have thanks: 0 time

Advertisement

NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>


Re: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez karolak-33 » 12 paź 2012, 17:02

Telefon wykrywa drugą partycję na karcie pamięci jako pamięć wewnętrzną.
Samsung Galaxy Ace II 4.1.2 Jelly Bean+Root
Od dziękowania są kciuki ;)

For this message the author karolak-33 has received thanks:
czesio92 (13 paź 2012, 10:57)
Rating: 1.61%
 
karolak-33
 
Posty: 521
Dołączył(a): 05 kwi 2011, 13:55
Has thanked: 3 times
Have thanks: 33 times

Re: Odp: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telef

Postprzez DroidMan » 12 paź 2012, 18:36

Lub zapraszam: viewtopic.php?p=105159#p105159

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Obrazek

For this message the author DroidMan has received thanks:
czesio92 (13 paź 2012, 10:58)
Rating: 1.61%
 
Avatar użytkownika
DroidMan
 
Posty: 2875
Dołączył(a): 15 lut 2011, 12:22
Has thanked: 99 times
Have thanks: 445 times

Re: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez czesio92 » 13 paź 2012, 11:21

nie działa to na moim ace. Jak sprawdzam stan pamieci to pokazuje Karta SD Obszar łącznie: Gdy niedistępny Dostępne miejsce: Gdy niedostepne

Wewnetrzna pamiec masowa telefonu: Dostepne miejsce 139mb

EDIT:
nie dziala u mnie



mogl by ktos powiedziec na jakim romie to dziala i czy przed tym nie trzeba jakos inaczej formarowac karty?

// edytuj posty

/rewe999
Avatar użytkownika
czesio92
 
Posty: 6
Dołączył(a): 03 wrz 2012, 16:30
Has thanked: 4 times
Have thanks: 0 time

Re: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez mikix » 13 paź 2012, 19:23

Żeby ta partycja działała musisz mieć odpowiednio przystosowany ROM ;) A najszybszy sposób na zrobienie tej partycji, to wejście w cwm i spartycjonowanie ;)
Samsung Galaxy Ace II
AOSP 4.4.2 KitKat
GoClever R83.2 And: 4.2.2 JB (CyanogenMod :))
Pomogłem ? Podziękuj... Daj kciukkkkkkaaaa :D
.....................................................................................................
Avatar użytkownika
mikix
 
Posty: 902
Dołączył(a): 03 paź 2011, 17:52
Lokalizacja: Gostyń
Has thanked: 20 times
Have thanks: 79 times

Re: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez czesio92 » 13 paź 2012, 19:51

A był by ktoś tak miły i uprzejmy i mógł napisać jak to wszystko zrobić? krok po kroku. Jaki ROM itd.
Avatar użytkownika
czesio92
 
Posty: 6
Dołączył(a): 03 wrz 2012, 16:30
Has thanked: 4 times
Have thanks: 0 time

Re: Odp: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telef

Postprzez Georgi84 » 13 paź 2012, 22:26

Potrzebujesz odpowiedniego
Romu, np. CyjanogenMod i aplikacja S2E lub musisz wgrać skrypt od Darktremora i aplikację A2SDgui,przynajmniej ja tak zrobiłem na moim miniaczu i mam teraz 1 Gb więcej na aplikacje.
Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Avatar użytkownika
Georgi84
 
Posty: 2325
Dołączył(a): 26 lip 2011, 01:14
Has thanked: 40 times
Have thanks: 199 times

Re: Jak to możliwe z na ace jest 768mb pamieci na telefonie?

Postprzez czesio92 » 15 paź 2012, 11:33

Dzieki ale dalej nie działa. Sprawdzalem na kilku CM i dalej nic. :/
Avatar użytkownika
czesio92
 
Posty: 6
Dołączył(a): 03 wrz 2012, 16:30
Has thanked: 4 times
Have thanks: 0 time


Powrót do Ace

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron