• Advertisement
NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>




Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez protect0r » 08 lis 2012, 15:24

Witam. Wiem ze pewnie banalne pytanie ale kompletnie nie znam się na androidzie. Mam SGS i nie wiem co z nim począć...nie wiem również na jakiej podstawie wybrać nowego moda czy rota czy coś tam jeszcze...szukałem na forum ale albo jestem ślepy albo nic takiego nie ma. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :)
protect0r
 
Posty: 24
Dołączył(a): 07 lis 2012, 20:06
Has thanked: 1 time
Have thanks: 0 time

Advertisement

NAJLEPSZA SIEĆ KOMÓRKOWA? SPRAWDŹ>>


Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez tomex » 08 lis 2012, 15:53

oczysuice ze jest jesli chcesz zrootwac wgrywajac plik odpowiedni
a przez super one click nie trezba
;)
siemens m55-->samsung sgh e250-->galaxy 551-->Lg Optimus G stock 4.4.2-->lg V10

For this message the author tomex has received thanks:
protect0r (08 lis 2012, 16:48)
Rating: 1.61%
 
Avatar użytkownika
tomex
 
Posty: 536
Dołączył(a): 11 lip 2011, 11:50
Has thanked: 12 times
Have thanks: 51 times

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez protect0r » 08 lis 2012, 16:08

Czyli programem oneclick moge zrootowac bez karty tak? A od czego po zrootowaniu zacząć przygodę z modyfikacjami? Chciałbym się pozbyć brandowania orange ponieważ jest beznadziejne ale kompletnie nie wiem jak to ugryźć...wcześniej miałem do czynienia tylko z iOSem...


Ekhem. Jeden wątek to jeden problem, więc pozostałe pytania nie tu. Tutaj tylko o roocie bez karty.
GalaxySparkle
protect0r
 
Posty: 24
Dołączył(a): 07 lis 2012, 20:06
Has thanked: 1 time
Have thanks: 0 time

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez tomex » 08 lis 2012, 16:20

do super one click nie trzeba karty a i takie przypomninie jeden watek=jedno pytanie
Ostatnio edytowano 08 lis 2012, 16:24 przez tomex, łącznie edytowano 1 raz
siemens m55-->samsung sgh e250-->galaxy 551-->Lg Optimus G stock 4.4.2-->lg V10
Avatar użytkownika
tomex
 
Posty: 536
Dołączył(a): 11 lip 2011, 11:50
Has thanked: 12 times
Have thanks: 51 times

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez protect0r » 08 lis 2012, 16:24

A to przepraszam, pytanie zadałem już w temacie lecz nie do końca sprecyzowalem o co chodzi. Jestem po prostu laikiem kompletnym i boję się ze nie podołam wyzwaniu :)
protect0r
 
Posty: 24
Dołączył(a): 07 lis 2012, 20:06
Has thanked: 1 time
Have thanks: 0 time

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez tomex » 08 lis 2012, 16:26

podolasz podolasz wszytsko powoli i bez stresu i dasz se rade to jets prostrz niz myslisz
siemens m55-->samsung sgh e250-->galaxy 551-->Lg Optimus G stock 4.4.2-->lg V10
Avatar użytkownika
tomex
 
Posty: 536
Dołączył(a): 11 lip 2011, 11:50
Has thanked: 12 times
Have thanks: 51 times

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez protect0r » 08 lis 2012, 16:28

No tak tylko ja nie do końca rozumiem wybieranie modow,kerneli itd...bo jedni piszą ze każdy można instalować a inni ze tylko odpowiednie dobrane do wersji oprogramowania...


Znowu piszesz nie na temat. Watek dotyczy roota bez karty, odpowiedz juz dostales, wiec jesli nie masz wiecej pytan dotyczacych rootowania bez karty, to podziekuj za pomocne posty i zamykam watek.
GalaxySparkle
protect0r
 
Posty: 24
Dołączył(a): 07 lis 2012, 20:06
Has thanked: 1 time
Have thanks: 0 time

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez tomex » 08 lis 2012, 16:31

nie wsyztkie mody i klernele beda ze soba wspolpracowac
siemens m55-->samsung sgh e250-->galaxy 551-->Lg Optimus G stock 4.4.2-->lg V10
Avatar użytkownika
tomex
 
Posty: 536
Dołączył(a): 11 lip 2011, 11:50
Has thanked: 12 times
Have thanks: 51 times

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez protect0r » 08 lis 2012, 16:36

No tak dla Ciebie top sformułowanie jest czytelne i proste ale ja nie mam porębie jak to dobrać na podstawie tego co teraz mam żeby to miało ręce i nogi ...nam teraz wersje 2.3.5 gingerbread i dalej jestem zielony...nie wiem co wgrać iw jakiej kolejności...wiem ze pewnie dużo wątków na ten temat jest na forum ale ha nie wiem nawet jak dobrze tego poszukać bo nie wiem co powinienem robić :) pewnie malo zrozumiale to napisałem :)
protect0r
 
Posty: 24
Dołączył(a): 07 lis 2012, 20:06
Has thanked: 1 time
Have thanks: 0 time

Re: Czy aby zrobić roota potrzebna jest karta sd?

Postprzez tomex » 08 lis 2012, 16:37

najpiew roota zrob potem juz jak uwzasz ale jesli nie jest to ci jakos potrzebne to lepiej nie kobinuj bo mozesz fona zalatwic albo wgraj roma
edit jesli masz jakiws pytani pdnosnie romow modwo im kerneli to dzial tuning i poradniki
siemens m55-->samsung sgh e250-->galaxy 551-->Lg Optimus G stock 4.4.2-->lg V10
Avatar użytkownika
tomex
 
Posty: 536
Dołączył(a): 11 lip 2011, 11:50
Has thanked: 12 times
Have thanks: 51 times

Następna strona

Powrót do SGS

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron